ΒΑΣ.ΑΛ.ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ.ΑΕ

Η “ALFA PRODUCTS” είναι μια σύγχρονη  ευέλικτη χημική βιομηχανία με ηγετική θέση στην Ελληνική και διεθνή αγορά για πολλά χρόνια χαράζει την ανοδική της πορεία με γνώμονα τη συνεχή άντληση γνώσης και τη διαρκή υποστήριξη των πελατών της, με άριστης ποιότητας προϊόντα, υπηρεσίες και νέες ιδέες. Ακολουθώντας το όραμα για την παραγωγή προϊόντων νέας τεχνολογίας η “ALFA PRODUCTS” δραστηριοποιείται σήμερα στους παρακάτω τομείς
     * χημικά προϊόντα
    * υπηρεσίες logistic
    Ο προσανατολισμός της εταιρείας στην ποιότητα, τόσο των προϊόντων της όσο και των υπηρεσιών που προσφέρει  στους πελάτες της, επισφραγίζεται απο τη πιστοποίηση της εταιρείας κατά HACCP και ISO 9001. Οι στρατηγικές συνεργασίες της εταιρείας με σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού διασφαλίζουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, την τεχνική υποστήριξη, καθώς και τη διαρκή ενημέρωση σε εξειδικευμένα προϊόντα και τις νέες τάσεις στο χώρο.
    Βασική δέσμευση αλλά και πυξίδα των δραστηριοτήτων της “ALFA PRODUCTS” αποτελεί η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών της, έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται από τη ζήτηση των αγορών και την ανάπτυξη μακροχρόνιων επιχειρηματικών σχέσεων αμοιβαίας ωφέλειας και εμπιστοσύνης.

Η “ALFA PRODUCTS” ιδρύθηκε το 1992 στη  Νεμέα Κορινθίας ως ατομική επιχείρηση από τον Βασίλειο Μπασανιώτη, με την επωνυμία “ΒΑΣ. ΑΛ. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ“. Αρχικά η εταιρεία δραστηριοποιείται στο τομέα παραγωγής χημικών προϊόντων.
         Το 2000 οι δραστηριότητες της επεκτείνονται στον τομέα παραγωγής λιπαντικών προϊόντων και υπηρεσίες logistics.
         Το 2002, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών η εταιρεία πιστοποιήθηκε για την εφαρμογή του συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των HACCP και  ISO 9001. Η προσήλωση και η πίστη στην καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία, την έρευνα, τη διασφάλιση ποιότητας και την ανώτατη στάθμη εξυπηρέτησης διεύρυνε την αρχικά μικρής κλίμακας βιοτεχνική επιχείρηση στην σημερινή της πρότυπη βιομηχανική μορφή.
          Το 2007 η επιχείρηση αλλάζει νομική μορφή και από ατομική επιχείρηση γίνεται Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “ΒΑΣ. ΑΛ. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε.” και το νέο brand name “ALFA PRODUCTS”.
          Το 2008 τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μεταφέρονται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 4.800 τ.μ. σε συνολικά 36.000 τ.μ. οικόπεδο.
          Σήμερα με ισχυρό αναπτυξιακό χαρακτήρα, εξαγωγική δράση, δομημένο επιχειρησιακό στρατηγικό σχεδιασμό, ακολουθούμε το όραμα μας για το σχεδιασμό και την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων νέας τεχνολογίας, υπηρετώντας πάντα τις ιδρυτικές μας αρχές.